Officier eist werkstraf tegen fysiotherapeut die ontucht pleegde

fysioUTRECHT – De officier van justitie Rose eist tegen de 53-jarige M.S. uit Nieuwegein 160 uur werkstraf en 6 maanden voorwaardelijke gevangenisstraf. Volgens de officier heeft S. die fysiotherapeut is, ontucht gepleegd met een jonge vrouwelijke patiënte.

 

fysiotherapeut

S. bekent dat hij veel te ver is gegaan bij een ontspanningsmassage. Hij heeft de patiënte onzedelijk betast tijdens 2 behandelingen. De vrouw was diep geschokt en doodsbang toen ze huis kwam. Pas na de tweede behandeling stapte ze naar haar vriend toe. Die vriend ging de fysiotherapeut zelfs te lijf.

psychiater

Verder heeft S. veel goed gedaan. Hij heeft via zijn advocate geprobeerd de zaak te schikken in een gesprek. Maar daar had zijn patiënte geen trek in. De vrouw eist wel 500 euro schadevergoeding. S. heeft direct hulp gezocht bij een psychiater.

mannen

Het slachtoffer schrijft dat ze bang is voor mannen en voor fysiotherapeuten. Daar legt Officier Rose de nadruk op in haar requisitoir. Zij geeft aan dat hoe kwetsbaar de patiënten zijn bij een fysiotherapeut waar je uit moet kleden. Zijn noemt S. die een berisping gekregen, een schande voor zijn beroepsgroep. Uitspraak 2 januari.

lees ook
2 januari 2013 Fysiotherapeut krijgt voorwaardelijke gevangenisstraf wegens ontucht
21 augustus 2012 Fysiotherapeut beschuldigd van ontucht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.