Gevangenisstraf voor therapeute met losse handjes

arnhem paleis_2ARNHEM – Een 50-jarige therapeute uit Nijmegen mag geen individuele behandelingen meer uitvoeren. Ook legt de rechtbank een contactverbod op met twee cliënten  die de vrouw heeft mishandeld. Dat zijn de bijzondere voorwaarden bij een gevangenisstraf van 10 maanden waarvan de helft voorwaardelijk wegens mishandeling en dwang.

coach

De vrouw heeft gedurende een ruime periode als coach opgetreden.Zij heeft haar cliënten imishandeld door hen onder andere in het gezicht te slaan en in het lichaam te trappen. Daarnaast dwong de vrouw haar cliënten om elkaar te slaan, haar verkeersboetes te betalen en een nieuwe auto voor haar te kopen.

duivelsuitdrijving

Een jonge vrouw liep in juni tijdens een duivelsuitdrijving een gebroken neus op. De therapeute werd opgepakt toen een cliënt de politie belde. De officier van justitie had 18 maanden geëist waarvan 9 voorwaardelijk. De rechtbank komt lager uit vanwege een paar vrijspraken en omdat de vrouw voor een deel ontoerekeningsvatbaar was. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

10 juli 2012 Therapeute met losse handjes uit Nijmegen langer vast

29 juni 2012 Therapeute achter de tralies

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.