Tussen 2 vuren

utrecht_om_2008_thumbUTRECHT-Robert is een stille rustige grote man van net geen 30. Hij straalt geen kwaad uit. Toch is Robert een borderliner. Maar hij neemt nu onder begeleiding van de reclassering zijn pillen. Hij heeft deze rechtszaak goed aangepakt, want hij is na anderhalve maand zitten naar De Waag gestapt.

school

Robert trok zijn ex vrouw door het raampje de wagen in waar hij met zijn nieuwe vriendin in zat. Zijn ex had ruzie met zijn nieuwe vriendin. Robert ontkent maar zijn ex zat onder de nauwe plekken., Bovendien zijn er veel getuigen want het gebeurde bij school waar alle ouders stonden te wachten, een paar minuten voordat de school uitging.

omgangsregeling

Op de achtergrond hebben ze eindeloos gezeur over de omgangsregeling. Robert wil zijn zoontje Joey graag zien maar. Bovendien is hij eerder veroordeeld wegens mishandeling Maar vreemd genoeg was dat omdat hij zijn nieuwe vriendin had geslagen. Hij is niet eens naar die zitting geweest. Robert had toen beter wel zijn verhaal kunnen doen,  zegt zijn advocate Virginia van Veenendaal.

haar op de tanden

Die advocate pakt de nieuwe vriendin van Robert stevig aan. Dat gebeurt niet vaak in zo’n precaire zaak. Deze dame heeft haar  op de tanden volgens de advocate. Die vrouwen krijgen ruzie en Robert is dan het slachtoffer als hij de zaken wil oplossen.

Robert vertelt dat hij weinig problemen meer verwacht omdat zijn ex nu ook een vriend heeft. De officier eist nog 2 weken voorwaardelijk naast de straf die Robert al heeft uitgezeten. Advocate Van Veenendaal vraagt nog een iets mildere straf. Maar rechter Simone Wijna is het met de officier eens.(jurgenswart/andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.