Proces moord op de sportschoolhouder gaat verhuizen

midden1 2012LELYSTAD – De rechtszaak over  de moord op sportschoolhouder Mondher Bennour in Allmere wordt buiten Lelystad voortgezet. De officier van justitie wil 6 verdachten tegelijk berechten en dat is in het gerechtsgebouw in Lelystad niet mogelijk. In Utrecht, Amsterdam en Rotterdam is die ruimte er wel.

rechercheur

Drie verdachten, onder wie de 45-jarige voormalig rechercheur Arthur S. staan vandaag proforma in de rechtbank. De officier ziet S. als opdracht gever. De inhoudelijke behandeling zal nog wel even op zich laten wachten want de rechtbank wijst een aantal verzoeken van de advocaten toe. De politie moet een groot aantal verhoren letterlijk gaan uitwerken. Dat kost tijd. De volgende zitting  is gepland op 19 maart. (jurgenswart/andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

18 juli 2012 Drie verdachten moord op sportschoolhouder drie maanden voorarrest

12 juli 2012 Vierde verdachte moord sportschoolhouder Almere in bewaring

9 juli Drie voorgeleidingen moord sportschoolhouder Almere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.