Misbruik Huizense onderwijsassistent uitstel tot juni

Wetboek_dicht_biggerxxx_biggerAMSTERDAM – De rechtbank houdt de zaak tegen de 27-jarige Huizense onderwijsassistent Stefan P. aan. Chatcontacten van de verdachte via Facebook en Hotmail moeten nog worden onderzocht. Dat onderzoek kost maanden omdat de gegevens uit Amerika moeten komen.

werkgevers

De officier beschuldigt P. van 20 strafbare feiten bij 12 kinderen tussen 2005 en 2012. P. Die kinderen waren ondergebracht bij werkgevers van P zoals Visio, Philadelphia voor mensen met een geestelijke beperking, en scoutinggroep Vasanta en de stichting kinderopvang in Huizen.

bekend

P. heeft bekend. Hij werkt mee aan een psychiatrisch onderzoek. Advocate Henriette de Kroon stuurt aan op een tbs met voorwaarden. De zaak zal op 24, 25 en 27 juni inhoudelijk worden behandeld. (jurgenswart) (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

5 september 2012 Huizense onderwijsassisten 30 dagen voorarrest erbij

1 augustus 2012 Nog meer nog zwakke slachtoffers ontucht onderwijsassistent Huizen

13 juli 2012 Meer slachtoffers ontucht zaak onderwijsassistent Huizen

10 juli 2012 Zestig dagen voorarrest onderwijsassistent ontucht blinde kinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.