Met een blauwe zak op straat

blauwe zakUTRECHT – De rechtbank heropent het onderzoek in de zaak tegen de 45-jarige Brian V. De rechtbank dat de reclassering uitzoekt of V. ergens kan worden ondergebracht.

wonen

De advocaat Arjan Syrier had de rechtbank verzocht om de ISD op te heffen, omdat de hulpverlening geen begeleid wonen kan bieden. Maar rechtbankpresident Velhuizen schetst het dillemma van de rechtbank. ISD  heeft geen zin meer.V. is klaar met zin opleiding en cursussen. Alleen opheffen van die ISD heeft ook geen zin want dan staat V. met een blauwe zak op straat, besluit zij het vonnis.

reclassering.

De rechtbank weet het niet en stuurt de reclassering op onderzoek uit. De uitkomst van dat reclasseringsonderzoek is zonder probleem te voorspellen. Die begeleid- wonenplekken zijn wegbezuinigd en V. eindigt binnenkort gewoon buiten. De zaak gaat verder over 6 weken. (jurgenswart) (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

11 januari 2013 Succesvolle ISD maatregel raakt verstopt door gebrek aan woonplekken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.