Lijk in sloot 2 verdachten in bewaring

utrecht-20120424-00168_thumbUTRECHT – De rechter commissaris stelt 2 verdachten in bewaring die betrokken zouden zijn bij de dood van de 43-jarige Richard Bart Nelson uit Soest. De verdachten zijn een 66-jarige man uit Soest en een 41-jarige Amersfoorter.

sloot

Het lichaam van de Nelson werd op 12 januari gevonden door een voorbijgangster met een hondje. Het slachtoffer was een handelaar in alles die per jaar maanden in Spanje doorbracht. Een dag na zijn laatste thuiskomst, lag hij dood in een sloot.

beperkingen

Joost Denissen, de advocaat van de 41-jarige Amersfoorter, loopt wel rond in de rechtbank. Maar hij wil niet vertellen hoe het slachtoffer in de sloot is terechtgekomen, omdat zijn cliënt in volledige beperkingen zit. (anderverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.