You Tube inbreker weer binnen gehaald

rechtbank oost nederlandARNHEM – De raadkamer van de rechtbank Oost Nederland haalt een 20-jarige man uit Culemborg weer naar binnen. De Culemborger die verdacht wordt van 2 inbraken, was door de rechter-commissaris vrijgelaten.

You Tube

De Culemborger kon worden aangehouden nadat het slachtoffer van een inbraak op 4 december in Enspijk een filmpje op You Tube plaatste. Deze verdachte zou ook betrokken zijn bij een inbraak op 28 juni in Culemborg, maar de rechter commissaris schorste de voorlopige hechtenis.

raadkamer

De officier ging in beroep bij de raadkamer van de rechtbank. De Culemborger wordt ook verdacht van wapenbezit. De raadkamer verklaart het beroep van de officier gegrond. Het onderzoek naar de inbraken is nog niet afgerond.(js) (andereverhalenuitderechtbank)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.