Inbreker gaat voor niets over de A12

a12ARNHEM – Het gerechtshof legt de 21-jarige Nouredinne C. 105 dagen gevangenisstraf vanwege 1 inbraak. C. is door de rechtbank in Utrecht al tot dezelfde straf veroordeeld. Ook hij heeft binnen een half jaar een vonnis in hoger beroep.

inbraken

De rechtszaak tegen C, is uitgelopen op een soort 10 kleine visjes. Bij iedere stap verdwenen er een paar strafbare feiten. De eerste dagvaarding stond vol met inbraken. De officier van justitie in Utrecht achtte er op de zitting maar 2 bewezen. De rechtbank schrapte er ook nog eentje.

Arnhem

Raadsman Jan Peter van Schaik reisde naar Arnhem om dat laatste strafbare feit ook nog van tafel te krijgen. Het hof zag geen reden om het laatste restje bewijs ook nog uit te sluiten en C. krijgt straf. Een gevangenisstraf die hij al helemaal heeft uitgezeten.(js) (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

7 januari 2013 Twee paar Dolce Gabbana als eerste over de A12

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.