Nieuw onderzoek dood baby van militair

paleis_2_reasonably_small_thumb1ARNHEM – De miltitaire kamer van de rechtbank houdt de zaak tegen een 29-jarige voormalig militair uit Almere aan. De man wordt beschuldigd van het doodschudden van zijn baby. De rechtbank wijst een verzoek toe van advocaat Michael Ruperti. Ruperti krijgt nieuw onderzoek naar de doodsoorzaak van de baby van de Almeerder.

snel

De baby overleed aan een hersenbloeding. De vader werd 2 maanden na de dood van zijn 6 maanden oude baby opgepakt. Ruperti riep direct dat er veel te snel met de beschuldigende vinger in de richting van zijn client was gewezen. De raadkamer van de rechtbank liet de man vervolgens vrij.

artsen

Op de zitting bepaalt de rechtbank dat er 3 artsen en 2 familieleden als getuigen moeten worden gehoord. Ook moet er een nieuw forensisch rapport komen. De zaak wordt voor onbepaalde tijd aangehouden. (js) (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

23 augustus 2012 Vader dode baby Almere vrijgelaten

17 augustus 2012 Vader dode baby Almere in de cel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.