Vrouwelijke killer gaat het voordoen

zaal_den_bosch_reasonably_small_thumbDEN BOSCH – De rechtbank houdt de zaak tegen de 26-jarige A.S. aan. S. wordt ervan verdachte dat zij  op 9 juli in de woning van haar ouders in Geldrop haar vriend de 24-jarige Laurens Max heeft neergestoken.

reconstructie

S. beroept zich op noodweer. Zij zegt dat haar vriend haar juist bij de keel pakte. De zaak wordt aangehouden omdat er een reconstructie gaat plaatsvinden in de woning aan de Adriaan Banckertstraat in Geldrop. S. heeft tot nu geweigerd om daaraan mee te werken. Maar ze is van mening veranderd.  De zaak gaat over 3 maanden verder. (jurgenswart) (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

13 juli 2012 Vrouw steekt vriend dood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.