Bitchfight op tijd afgevlagd

A12ARNHEM – De advocaat generaal eist 2 weken voorwaardelijke gevangenisstraf tegen de 32-jarige Emily. Het om eist ook een schadevergoeding van 1000 euro.In die schadevergoeding zit de meeste pijn want Emily voelt zich echt niet schuldig in het bitchfight waarin zij verzeild raakte.

Nouafel

Ook dit zaakje loopt voorspoedig over de A12.  Dit hoger beroep is binnen een half jaar klaar. Maar 2 grotere zaken zoals de Buttplugverkrachter en de dode peuter Nouafel liepen deze weken vertraging op. Die gaan het zeker niet redden in een half jaar heen en weer naar Arnhem.

slachtoffer

Ondertussen rekent Emily op vrijspraak, want er zit nu geen huilend slachtoffer op de tribune. Advocate Esther van Elst hoopt dat het hof gevoeliger is voor argumenten en de emotie wegveegt. Volgens Van Elst heeft niemand iets gezien. Het hof doet op 12 februari uitspraak. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

 

lees ook

25 oktober 2012 Bitchfight over de A12 naar de tweede ronde en binnen een half jaar klaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.