Gewelddadige hoerenloper krijgt 16 jaar voor 4 gewapende overvallen

lelystadLELYSTAD – De rechtbank legt de 27-jarige  Cellin L. 16 jaar gevangenisstraf op.L. heeft zich schuldig gemaakt aan 4 gewapende overvallen. De straf was gelijk aan de eis.

proefverlof

L. is eerder veroordeeld . Bij zijn laatste proefverlof vond hij het niet nodig om terug te gaan naar de gevangenis. Hij overviel in Spijkenisse en Lelystad 3 woningen. L. maakte eerst een afspraak met de vrouw des huizes die als prostituee werkte. Vervolgens bedreigde hij de vrouwen met vuurwapens, Hij maakte duizenden euro’s buit. Volgens de officier van justitie misbruikte L. 2 slachtoffers ook nog maar dat is niet ten laste gelegd.

afluisteren

Advocaat Ruud van Boom was erg ontevreden over de fouten die zijn gemaakt bij het afluisteren van de verdachte. De rechtbank was het daar mee eens, maar de rechtbank vindt niet dat de verdachte zou zijn geschaad in zijn belangen. De rechtbank stelt in het vonnis een beetje teleurgesteld vast dat 16 jaar echt de maximum straf is voor deze feiten. Het hoger beroep gaat op 21 januari verder.(andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.