BOOS!!!

Utrecht-20130301-00471UTRECHT – Zelden zal iemand sneller zijn strafblad hebben uitgebreid na een bezoekje aan de politierechter dan de 17-jarige Bruce. Bruce draagt een toepasselijk rood petje en hij is blijkbaar erg boos na de besloten zitting. Bruce loopt nog wel rustig weg uit de rechtszaal op de derde verdieping.

plantenbak

Maar in de lift naar beneden komt er veel omhoog. Hij wordt zo boos dat hij op weg naar buiten een plantenbak en een prullenbak omtrapt. Buiten haalt hij niet. Hij wordt direct aangehouden in het gerechtsgebouw en Bruce wordt afgevoerd naar het politiebureau.

volgende zitting

Zijn advocate Paula van der Geest kan er direct achteraan. Zij heeft een extra klusje vandaag. Officier van justitie Ivo Out vertelt dat dit nieuwe strafbare feit op de volgende zitting zal worden meegenomen. Die volgende zitting is achter gesloten deuren. (anderverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.