Geldezeldrijver wint een half jaar

Gerechtshof-LeeuwardenLEEUWARDEN – Het gerechtshof legt de 24-jarige S.V. uit Hilversum 2 jaar gevangenisstraf op waarvan een half jaar voorwaardelijk. V. heeft zich schuldig gemaakt aan fraude met bankrekeningen en witwassen.

phishing

De bende van deze verdachte maakte hun slachtoffers telefonisch wachtwoorden en pincodes afhandig. Ze maakten het geld over op de rekeningen van de zogenaamde geldezels. V. stuurde een grote groep geldezels aan. Deze ezels hebben allemaal een werkstraf gekregen.

voorwaardelijk deel

V. kreeg van de rechtbank in Assen 2 jaar cel. Zijn advocaat Dennis Vlielander tekende beroep aan. Het hof ziet toch ruimte voor een voorwaardelijk deel. zodat V. een half jaar eerder vrij komt. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

15 februari 2013 Geldezeldrijver

 3 juli 2012 Twee jaar voor phishing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.