SNS topman blijft een maand langer binnen

SNSUTRECHT – De raadkamer gelast de gevangenhouding van SNS directeur Buck Groenhof voor 30 dagen. De voormalig manager van de noodlijdende SNS tak Property Finance wordt beschuldigd van het  vervalsen van declaraties. Hij zat al 2 weken vast.

belangenverstrengeling

SNS deed aangifte na een onderzoek naar belangenverstrengeling. De directeur werd samen met zijn assistente door de politie aangehouden. De assistente is op vrije voeten, maar zij blijft verdachte. (anderverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

15 februari 2013 Topman SNS 2 weken in bewaring

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.