Lijk in sloot ook chauffeur voorgeleid

03soest2301moordautogroot (2)UTRECHT – De rechter commissaris houdt een 41-jarige man uit Soest 2 weken binnen. Deze man wordt ervan verdacht dat hij de moordenaar van Richard Nelson, van Hilversum naar Soest heeft gereden.

Vectra

Twee verdachten, een 66-jarige vader uit Soest en zijn 41-jarige zoon uit Amersfoort, zitten vast op verdenking van de moord op Nelson. Ze zouden Nelson hebben doodgeschoten in een Opel Vectra. Die Vectra bleef achter in Hilversum. Deze derde verdachte zou hen hebben opgehaald.

zoon

De vader krijgt de schuld van de moord. De raadkamer hield de zoon maar 1 maand binnen. Joost Denissen de advocaat van de zoon vertelde in verschillende kranten hoe onschuldig de zoon is. De zoon heeft volgens Denissen moeten toezien hoe zijn beste vriend door zijn vader werd neergeschoten.

raadkamer

Maar de officier van justitie is daar bepaald niet van overtuigd. De officier bracht de verdachte opnieuw voor de raadkamer. Op 28 februari verlengde de raadkamer het voorarrest van een 41-jarige verdachte met 2 maanden.(andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

28 januari 2013 Lijk in sloot voorarrest verlengd

16 januari 2013 Lijk in sloot 2 verdachten in bewaring

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.