Facebookmoordenaars in hoger beroep tegen kinderstraffen

facebookARNHEM – Het gerechtshof houdt de eerste besloten regiezitting in de zaak tegen 18-jarige Wesley en de 16-jarige Polly. Deze 2 kinderen zijn tot 2 jaar en jeugd-tbs veroordeeld voor de moord op 15-jarige Winsie Hau in Arnhem.

facebook

Dit meisje zou op facebook hebben geroddeld. De rechtbank achtte bewezen dat Wesley en Polly de 14-jarige moordenaar op Winsie hebben afgestuurd. De officier van justitie had 5 jaar cel geëist. De ouders van het slachtoffer waren erg teleurgesteld over de straffen die de rechtbank uitdeelde.

tussenarrest

De 2 verdachten en hun advocaten Bram Moszkowicz en Guy Weski zijn zoals verwacht niet verschenen. Het hof beslist op 18 maart of de zaak achter gesloten deuren wordt behandeld. De jongen die de moord heeft gepleegd, is niet in hoger beroep gegaan. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

12 november 2012 Kinderstraffen voor facebookkillers

29 oktober 2012 Koelbloedige facebookmoord


28 oktober 2012 Eis 5 jaar tegen opdrachtgeefster Facebookmoord

3 september 2012 Facebookmoord tbs voor een jongen die afhankelijk is van waardering van de groep

21 augustus 2012 Openbare behandeling tussenpersoon Facebookmoord aangehouden

21 augustus 2012 Zaak tegen 16-jarige uitlokster Facebookmoord aangehouden

20 augustus 2012 Facebookmoord met open deuren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.