Rasmussen loopt leeg bij het hof

Michael_biggerARNHEM – In het gerechtshof trekt circus Michael Rasmussen steeds vollere zalen. De dopingbekentenissen van zijn collega’s jagen de publieke belangstelling voor dit eenvoudige arbeidszaakje op tot recordhoogte.

Michael; Rasmussen

Wielrenner Michael Rasmussen is ontslagen door zijn werkgever Rabobank. Hij loopt leeg. Hij vertelt het Nederlandse volk alles. We weten nu dat de renners samen de eop in hun bus verstopten. Het is de totale deconfiture van de Nederlandse wielerploeg. Het is alleen weinig nieuws.

Rasmussen wil 5 miljoen van zijn werkgever. Hij kreeg van de kantonrechter 7 ton. Het is de vraag of deze ontboezemingen hem veel geld gaan opleveren.

ploegleiding

Rasmussen verklaart onder ede dat de ploegleiding wist dat hij doping gebruikte. En door alle recente dopingonthullingen is dat ook heel geloofwaardig. Maar of ze nu ook wisten dat hij niet in Mexico was. Dat is nog niet duidelijk. Uitspraak voor de zomer. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

18 december 2012 Thomas Dekker is de volgende attractie in Circus Rasmussen

12 november 2012 Getuigenverhoor Rasmussen

19 juni 2012 Rabobank moet bewijzen dat Rasmussen heeft gelogen

10 juli 2008 De Tour kwam even langs in Utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.