Twee maanden erbij voor verdachte moord Nathalie van Poelgeest terwijl het volgens advocaat een ongeluk lijkt

nathalie-van-poelgeestLELYSTAD – De raadkamer verlengt het voorarrest van een 44-jarige man uit Lelystad met 2 maanden zoals de officier van justitie had gevraagd. Deze man wordt verdacht van de moord op de 41-jarige Nathalie van Poelgeest in een woning in Lelystad.

Nathalie van Poelgeest

De verdachte is deze tocht al een keer langs geweest. Maar de vorige keer floot het hof in Leeuwarden de rechtbank terug. Toen kwam deze verdachte op vrije voeten. Ook nu heeft advocaat Geert Iem Roos beroep aangetekend tegen de beslissing van de raadkamer.

schotresten

Maar de dood van Nathalie van Poelgeest lijkt een ongeluk volgens advocaat Roos. Het aanvullend bewijs dat het openbaar ministerie heeft gevonden, bestaat uit schotresten die zijn aangetroffen op de kluis van de verdachte .Roos zich af in wat voor relatie deze resten staan tot de moord omdat het openbaar ministerie er vanuit gaat dat het wapen is weggegooid. Hoe kun je daar nu voor vastzitten, moppert Roos. Het hof zal dit beroep binnen 2 weken behandelen. In april is er een regiezitting in de rechtbank. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

21 februari 2013 Verdachte Nathalie van Poelgeest voor de tweede keer in bewaring

18 februari 2013 Verdachte moord Nathalie van Poelgeest opnieuw aangehouden

9 januari 2013 Sectierapport ontbreekt verdachte moord Nathalie van Poelgeest op vrije voeten

30 november 2012 Voorarrest verlengd verdachte moord Nathalie van Poelgeest

19 november 2012 Verdachte moord Nathalie van Poelgeest 14 dagen binnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.