Een machtswellusteling die agressief wordt in een auto

Golf%204motion___%20060UTRECHT – Het valt me op dat u zich steeds misdraagt in auto’s, zegt rechter Margot Somsen tegen de 22-jarige Semat. Dit nieuwe feit is ook weer in het verkeer. Geeft een auto u soms een gevoel van macht vraagt, de rechter. Semat kan er geen zinnig antwoord op geven. Enige zelfkennis is hem vreemd daar waren de deskundigen ook al achter.

feestje

Semat is symbiotisch staat er in hun rapporten. Hij offert zich helemaal op in een relatie.  Dat klinkt heel romantisch maar dat is helemaal niet goed, zegt rechter Somsen. Semats eerste vriendin maakte het uit. Semat drong binnen op een feestje. Hij tilde het meisje op en hij sleepte haar mee. In de auto sloeg hij haar bont en blauw en hij dwong haar tot seks.

pincode

Met de volgende vriendin deed hij precies hetzelfde. Hoewel Semat lang tegenover de politie heeft volgehouden dat hij deze vrouw niet kende. Hij dacht dat ze Jessica heette, zegt hij nu. Maar ze heette Bibian en hij had haar honderden keren gebeld. Ook zij werd in de auto gesleurd door Semat. Hij kneep haar keel dicht om haar pinpas en pincode. Zij dacht dat hij haar dood zou knijpen, Ze gaf de pincode.  Ze moest hem vervolgens in de auto oraal bevredigen. Hij pinde met haar pas 100 euro.

geschorst

Verbazingwekkend genoeg is deze vrouwenhater gewoon op vrije voeten. Hij is geschorst uit voorlopige hechtenis met een contactverbod. Maar toch bouwt hij samen met Felicia aan een nieuwe toekomst.  Drie maanden geleden werd hij vastgezet omdat hij in het verkeer een klap had uitgedeeld, maar toch is hij opnieuw geschorst.

De officier is het zat. Zij eist 3 jaar cel. Advocate Hester Seton benadrukt dat de vrouwen pas aangifte hebben gedaan toen de relatie verbroken was. Uitspraak 21 maart. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.