Derde SNS verdachte blijft ook

SNSUTRECHT – De rechter commissaris houdt Pieter G. uit Haren 8 dagen binnen., G. is op 12 maart opgepakt door de FIOD. G. wordt  verdachte van omkoping in georganiseerd verband, oplichting en witwassen bij SNS Property Finance, het vastgoedonderdeel van SNS. In deze zaak werd eerder al oud directeur Buck G. van SNS in de cel gegooid.

SNS Property Finance

G. heeft ook bij SNS Property Finance gewerkt. De FIOD heeft de woning van de verdachte en een kantoor doorzocht. Er is administratie in beslag genomen. Het onderzoek staat onder leiding van het Functioneel Parket. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

1 maart 2013 SNS topman blijft 1 maand binnen

15 februari 2013 Topman SNS 2 weken in bewaring

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.