Buttplugverkrachter

Black_buttplugARNHEM – Het gerechtshof verlengt de voorlopige hechtenis van de buttplugverkrachter Martin B. met 3 maanden. B. is door de rechtbank tot 10 jaar gevangenisstraf veroordeeld wegens poging tot moord, diefstal met geweld en brandstichting.

 

buttplug

B. was door zijn slachtoffer uitgenodigd via een internetadvertentie. Het slachtoffer dacht dat hij een homoseksuele escort had besteld. Hij werd echter mishandeld, beroofd en verkracht met een buttplug. Toen hij de overvaller slinks de deur had uitgewerkt, liet de verdachte om weer binnen te komen de deur ontploffen met een zware bom. Het slachtoffer raakte zwaar gewond door de ontploffing en de brand,

dna

De verdachte werd opgespoord via zijn telefoon. Hij ontkende. Volgens advocaat Michiel Lamers is er geen dna gevonden in de woning van het slachtoffer. Ook deugt het signalement volgens Lamers niet. Op verzoek van de advocaat wordt er nieuw dna onderzoek gedaan.

B. kreeg 14 jaar van het hof. Hij stapte naar de Hoge Raad. De Hoge Raad verwees de zaak terug naar het hof, De zaak gaat verder op 17 februari verder met weer een pro forma. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.