Een nare jongen die dubbel gepakt wordt door de rechtbank

miiddenUTRECHT – Semat laat de uitspraak aan zich voorbij gaan. Dat mag niet want Semat is geschorst uit voorlopige hechtenis. En hij moest op alle oproepen van de rechtbank reageren. Maar Semat wist na een eis van 3 jaar, dat als hij naar de rechtbank zou komen dat hij dan direct de cel in zou draaien. Ze kunnen nog wel even zonder hem, zal hij gedacht hebben. Het zal hem geen extra straf opleveren.

relatie

De rechtbank acht Semat schuldig aan een hele waslijst misdragingen tegen 2 vrouwen met wie hij een relatie heeft gehad. Verkrachting, vrijheidsbeneming, afpersing Semat was van alle markten thuis. Hij was bijzonder genoeg vrijgelaten door de rechtbank. De officier eiste 3 jaar. De rechtbank geeft Semat 3 jaar waarvan 6 maanden voorwaardelijk.

dubbel

Dat lijkt vriendelijk van de rechtbank maar dat pakt heel ongunstig uit voor Semat, met wie de reclassering helemaal niets kan. Hij wordt dubbel gepakt door de rechtbank, want 6 maanden voorwaardelijk gaan ten koste van zijn voorwaardelijke invrijheidsstelling. Hij moet 30 maanden uitzitten. Wanneer de rechtbank 36 maanden kaal had opgelegd, had Semat er maar 24 hoeven uitzitten. Hier hangt een hoger beroep in de lucht maar advocate Hester Seton weet dat nog niet. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

8 maart 2013 Een machtswellusteling die agressief wordt in een auto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.