SNS verdachte begint met het uitzitten van zijn straf

SNSUTRECHT – De raadkamer houdt Pieter G. uit Haren 30 dagen binnen. Geslaagd zakenman  G. wordt verdacht van omkoping, oplichting en witwassen. G. is opgepakt in het onderzoek van het functioneel parket naar de misstanden bij de vastgoedpoot van SNS bank.

SNS

In deze zaak zit oud topman Buck G. ook al achter de tralies. Zijn financiële assistente zat ook even vast, maar zij werd vrijgelaten vanwege persoonlijke omstandigheden. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

15 maart 2013 Derde SNS verdachte blijft ook

1 maart 2013 SNS topman blijft 1 maand binnen

15 februari 2013 Topman SNS 2 weken in bewaring

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.