Rechtbank hard voor Brinks overvaller

Brink overvallerAMERSFOORT – De 34-jarige Boutahar A. uit Mijdrechts krijgt 10 jaar cel voor een overval op een geldloper. A. heeft ook 2 bankovervallen en een plofkraak gepleegd. De officier van justitie had 12 jaar geëist.

 

Brink’s

Een geldloper van Brink’s werd op 19 december 2011 in Amersfoort overvallen door 2 gemaskerde mannen op een scooter. De buit bedroeg 260.000 euro. A. ontkent, maar de rechtbank gelooft de verklaringen van 3 getuigen die de verdachte op een kort voor de overval bij een scooter hebben zien staan.

begrafenis

Het ontkent en de straf zal hem tegenvallen. Hoewel hij kon vermoeden dat er veel voor hem in het vat zat toen hij van de rechtbank niet naar de begrafenis van zijn vader in Marokko mocht. (andereverhalenuitderechtbank)

lees ook

30 januari 2013 Brink overvaller mag niet naar de begrafenis van zijn vader in Marokko

Een gedachte over “Rechtbank hard voor Brinks overvaller”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.