SNS topmanager naar huis met Pasen

sns_thumb2UTRECHT – De raadkamer is in een vergevingsgezinde bui. Ook Buck G. mag op Goede Vrijdag naar huis. De 53-jarige G. was topman bij de vastgoedpoot van SNS. Hij komt onder strenge voorwaarden vrij. En sinds Badr Hari weten iedereen dat je geen getuigen op je Paasontbijt mag uitnodigen. G. zal zich daar wel aan houden.

SNS bank

G. is een witteboordencrimineel en die komen sneller vrij dan geweldplegers. G.  zat sinds 12 februari dit jaar in voorarrest op verdenking van oplichting, verduistering in dienstbetrekking, valsheid in geschrift en deelname aan een criminele organisatie. De rechtbank vindt het persoonlijke belang van G. zwaarwegend genoeg om hem los te laten.

paspoort 

De rechtbank wil  voorkomen dat hij getuigen in het onderzoek beïnvloedt. Zo mag G. geen enkel contact hebben met zijn medeverdachten, personen die bij SNS werken of werkten en personen of instanties op Curaçao. Ook mag hij Nederland niet verlaten en moet hij zijn paspoort inleveren. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

22 maart 2013 SNS verdachte begint met het uitzitten van zijn straf

15 maart 2013 Derde SNS verdachte blijft ook

1 maart 2013 SNS topman blijft 1 maand binnen

15 februari 2013 Topman SNS 2 weken in bewaring

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.