Blijft de kruitman binnen ?

BuskruitUTRECHT – De officier van justitie eist dat de raadkamer het voorarrest van een 32-jarige man uit Marknesse verlengd. Bij de verdachte thuis zijn gevaarlijke stoffen gevonden. Het functioneel parket wil bewijzen dat de man handelde in grondstoffen voor vuurwerk.

thuis

Het parket liet de verdachte 2 weken geleden oppakken. De politie vond bij hem thuis duizenden kilo’s kruit en ander spul. De explosievenopruimingsdienst moest er zelfs aan te passen om de boel op te ruimen. De raadkamer beslist vanmiddag. (anderverehalenuitderechtbank.nl)

lees ook

22 maart 2013 Bijna Boem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.