Nee de kruitman komt vrij

BuskruitUTRECHT – De raadkamer laat een 32-jarige man uit Marknesse vrij. De verdachte  zat 2 weken binnen. Het functioneel parket beschuldigt de man van handel in gevaarlijke stoffen. Bij zijn woning in Marknesse zijn duizenden kilo’s levensgevaarlijke grondstoffen voor vuurwerk gevonden.

verdenkingen

De raadkamer overweegt dat er serieuze verdenkingen dat de man zich schuldig heeft gemaakt aan een misdrijf. Ook de gronden zijn er ook nog steeds, maar de raadkamer vindt dat het persoonlijk belang van deze verdachte om vrij te komen zwaarder wegen. De rechtbank schorst de voorlopige hechtenis

bezuiniging.

Staatssecretaris Fred Teeven zal ongetwijfeld blij zijn met deze vrijlating want dat scheelt weer een hoop belastinggeld. Of de buurtbewoners blij zijn met de thuiskomst van deze explosieve verdachte, is nog niet bekend. (andereverhalenuitderechtank.nl)

lees ook

4 april 2013 Blijf de kruitman binnen

22 maart 2013 Bijna Boem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.