Vechtpartij was niet de doodsoorzaak

Wetboek_dicht_biggerUTRECHT – De officier van justitie brengt een 25-jarige man uit Sierra Leone niet voor de rechter commissaris. De verdachte was betrokken bij een slecht afgelopen vechtpartij in het Majellapark in Utrecht. Maar sectie heeft uitgewezen dat het slachtoffer, een 30–jarige man uit Sierra Leone, is omgekomen door een zwelling in de hersenen en niet door een messteek.

officier

Tot grote opschudding van de buurt raakten de 2 mannen die in een slooppand woonden, slaags in een plantsoen. Kinderen vertellen in het Utrechts Nieuwsblad in geuren en kleuren hoe de 2 verslaafde mannen elkaar met schroevendraaiers en kettingsloten te lijf gingen.

sectie

Maar sectie heeft uitgewezen dat de 30-jarige man niet is overleden aan de gevolgen van de vechtpartij. De dood is niet veroorzaakt door uitwendig geweld en daarom niet veroorzaakt door de 25-jarige man maar door een medische aandoening. Er vindt nog nader onderzoek plaats naar de oorzaak van deze aandoening.

ziekenhuis

De 25-jarige man is voor de steekwonden die hij had opgelopen bij de vechtpartij behandeld en inmiddels weer uit het ziekenhuis ontslagen. Hij blijft verdachte van mishandeling. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.