Sorry Robert Moszkowicz zat niet in Zoetermeer

DEN HAAG – Tijdens mijn speurtocht naar klein en groot strafrecht in Nederland, stuitte ik op een klein zaakje tegen de bekende Robert Moszkowicz bij het gerechtshof. De man had te snel gereden. Ik vroeg het arrest aan bij de afdeling communicatie van het hof. De volgende dag stond er een arrest online over een vergelijkbaar flutzaakje.

Uit dat arrest trok ik geheel ten onrechte de conclusie dat Robert Moszkowicz in de cel had gezeten in Zoetermeer. Dat spijt me vreselijk, Robert. Ik schaam mij diep en zal mij hier nooit meer aan bezondigen. Ik heb dit verhaal offline gehaald.

Jurgen Swart

2 gedachten over “Sorry Robert Moszkowicz zat niet in Zoetermeer”

  1. ja dat krijg je als je te gulzig over een anders rug succesjes probeert te boeken. wat een ongekend journalistiek broddelwerk zeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.