Witwasser is al zijn dure wagens kwijt

bmw-330-09ARNHEM – De 31-jarige Jaher staakt zijn pogingen om zijn dure wagenpark terug te krijgen. Hij trekt zijn hoger beroep bij het gerechtshof in. Jaher is door de rechtbank tot 18 maanden veroordeeld wegens witwaasen en het hof bevestigt die straf vandaag.

BMW

Jaher viel op in zijn gewone buurt omdat hij allerlei dure auto’s rondreed die hij ook nog her en der op de stoep zette. Zijn kinderen liepen in merkkleding. De rechtbank heeft het complete wagenpark van Jaher, een BMW, een Audi en een Mercedes al verbeurd verklaard. Die wagens komen in in ieder geval niet terug bij Jaher.  (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

9 augustus 2012 Witwasser wil zijn dure wagenpark terug

 4 maart 2012 Het grote geld

Een gedachte over “Witwasser is al zijn dure wagens kwijt”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.