Dodelijk ongeluk na personeelsfeest in discotheek

Arnhem-20130306-00475ARNHEM – De advocaat generaal eist 14 maanden gevangenisstraf tegen de 22-jarige Jeremy C. Volgens het om heeft C. in Achterveld een ongeluk veroorzaakt waarbij een dode is gevallen.

personeelsfeest

C. meende dat hij na een personeelsfeest in een discotheek dronken collega’s naar huis kon rijden. Hij was alleen vergeten dat hij zelf geen rijbewijs had en dat hij zelf ook dronken was. De collega’s kregen onderweg ruzie. Een collega stapte uit en C. reed hem per ongeluk dood.

kettingtrekker

Ook wil de advocaat generaal dat C. 5 jaar niet mag autorijden. C. is door de rechtbank veroordeeld tot 14 maanden en 4 jaar niet rijden. Ook zit hij een straf van 8 maanden uit omdat hij een vrouw een ketting van de nek had getrokken. Uitspraak 1 mei.(andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

23 maart 2012 Kettingtrekker nu ook veroordeeld voor dodelijk ongeluk

2 maart 2012 Acht maanden voor kettingtrekker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.