Clown Rico zegt sorry

rico_the_clown_26220grprvUTRECHT – De officier van justitie eist 18 maanden cel waarvan 10 voorwaardelijk tegen de 64-jarige Ed B. uit Zeist. Volgens officier heeft B. die optrad als clown Rico een jongen uit de buurt misbruikt.

clown

Deze 13-jarige jongen was de zoon van de beste vriend van clown Rico. De jongen logeerde er regelmatig bij. Het slachtoffer ging zelfs mee op vakantie naar Tsjechie. Kindervriend B. was ook actief als Sinterklaas.

eis

De officier wil verder dat de clown een jaar lang klinisch wordt behandeld voor zijn pedofilie. Ook eist de officier een proeftijd van 10 jaar. B. zelf betuigt spijt. Hij belooft dat hij nooit meer een voet in zijn buurt in Zeist zal zetten. Hij moet als de officier zijn zin krijgt nog 2 maanden uitzitten. De uitspraak is op 2 mei. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

27 januari 2013 Hulpsinterklaas 3 maanden binnen wegens ontucht

11 januari 2013 Hulpsinterklaas opgesloten wegens misbruik kind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.