Rechter verwond bij huisbezoek

om rotterdam twitterfoto2ROTTERDAM – De rechter commissaris houdt een 44-jarige man uit Den Haag 2 weken binnen. De verdachte zou  afgelopen vrijdag een Haagse rechter hebben verwond tijdens een huisbezoek. De man wordt verdacht van poging tot moord.

BOPZ

De man viel de rechter op vrijdag 19 april in zijn woning aan met een kapmes toen zij een bezoek aflegde om een verzoek in het kader van de BOPZ (Bijzondere Opneming in Psychiatrische Klinieken) te beoordelen. De rechter raakte hierbij ernstig gewond aan hand, vingers en hoofd.

Rotterdam

Omdat het slachtoffer werkt bij de rechtbank in Den Haag, wordt de strafzaak behandeld in Rotterdam. Gelet op de aard van het incident en het eerdere BOPZ verzoek verblijft de verdachte op een bijzondere zorg afdeling in de penitentiaire inrichting. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.