Dirk slaat geen vrouwen of toch

paleis-2_reasonably_small_thumbARNHEM – De verdedigingslinie van de 30-jarige Dirk is heel simpel en waterdicht. Hij is alles vergeten, want het is al 2 jaar geleden. Bovendien kan de beschuldiging niet waar zijn want hij slaat geen vrouwen.

openlijke geweldpleging

Dirk wordt beschuldigd van openlijke geweldpleging en mishandeling. In een kroeg zou hij na sluitingstijd een vervelende opmerking tegen een vrouw hebben gemaakt. Daarna raakte hij met 2 vrienden slaags ,met 3 stelletjes. De vrienden van Dirk zijn binnen 1 jaar veroordeelde tot werkstraffen, maar Dirk geloofde heilig in zijn onschuld.

slachtoffers

De politierechter in Utrecht legde toch 120 uur werkstraf op. Maar volgens zijn advocate Frederique ten Berge keek de politierechter te weinig naar de rol van de zogenaamde slachtoffers die ook nog eens 1300 euro toegewezen kregen. Dirk ging vol vertrouwen in hoger beroep, maar het hof stelt vast dat Dirk wel vrouwen slaat. Het hof neemt de straf van de rechtbank over. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.