Ook derde SNS verdachte naar huis

SNSUTRECHT – De raadkamer van de rechtbank Midden Nederland heeft op 18 april ook de derde verdachte in SNS zaak naar huis gestuurd. Pieter G. uit Haren werd onder voorwaarden geschorst. De officier van justitie had om verlenging van de voorlopige hechtenis gevraagd.

SNS

Pieter G. is een medeverdachte in de zaak tegen voormalig top manager Buck G. van SNS Property Finance. Buck G. en zijn financieel assistente hebben ook een tijdje vastgezeten. De assistente mocht als eerste naar huis. De drie worden verdachten van oplichting, omkoping en witwassen. Als hij Pieter G. de  voorwaarden schendt die horen bij zijn vrijlating horen, dan moet hij toch een maand naar binnen.(andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

22 maart 2013 SNS verdachte begint met het uitzitten van zijn straf

15 maart 2013 Derde SNS verdachte blijft ook

1 maart 2013 SNS topman blijft 1 maand binnen

15 februari 2013 Topman SNS 2 weken in bewaring

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.