Huisbaas Wim Vloet wint alweer een rechtszaak Ubica krakers moeten echt weg

24756ARNHEM – Het gerechtshof verwerpt het hoger beroep dat de krakers van de Ubicapanden in het centrum van Utrecht, hadden aangespannen tegen hun ontruiming. De rechtbank in Utrecht bepaalde op 8 mei dat de krakers weg moeten uit de panden waar ze al 20 jaar wonen.

Wim Vloet

De krakers waren het daar niet mee eens. Zij vreesden dat de panden door de kuren van eigenaar Wim Voet leeg zullen blijven staan. Maar het gerechtshof oordeelt dat voldoende aannemelijk is geworden dat er een koopovereenkomst tot stand is gekomen tussen de eigenaar Wim Vloet en de projectontwikkelaar die een hotel wil bouwen.

project

Ook is voldoende aannemelijk geworden dat de projectontwikkelaar klaar is voor de levering en herontwikkeling. Wanneer de panden na de ontruiming aan hem geleverd worden, zal hij direct met de herontwikkeling van de panden starten. De panden zullen niet leeg blijven staan, besluit het hof.

lees ook

14 mei 2013 Ubica krakers in hoger beroep

8 mei 2013 Husbaas Vloet wint een keer een zaakje

24 april 2013 Wim Vloet probeert de krakers uit de Ubicapanden te jagen

7 april 2013 Huisbaas Wim Vloet moet de krakers uit de Ubicapanden wegjagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.