Ubica krakers voor de rechter commissaris

ubicaUTRECHT – De officier van justitie geleidt 10 krakers die zijn aangehouden tijdens de krakersrellen rond het Ubicapand worden voor bij de rechter-commissaris. De krakers worden verdacht van openlijk geweld tegen personen en goederen.

politierechter

De rechter-commissaris beslist op 28 mei of de 10 langer vast moeten blijven. Het openbaar ministerie zal de krakers dagvaarden voor de snelrechtzitting van de politierechter op woensdag 4 juni. Van de vernielingen die zijn aangericht zijn al enkele aangiften binnen. Het openbaar ministerie roept Utrechters met schade op om aangifte te doen. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

24 mei 2013 Huisbaas Wim Vloet wint alweer een rechtszaak Ubica Krakers moeten nu echt weg

14 mei 2013 Ubica krakers in hoger beroep

8 mei 2013 Husbaas Vloet wint een keer een zaakje

24 april 2013 Wim Vloet probeert de krakers uit de Ubicapanden te jagen

7 april 2013 Huisbaas Wim Vloet moet de krakers uit de Ubicapanden wegjagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.