Raadkamer houdt minderjarige doodrijder doorrijder binnen

Jan van Eijcken 02 mei 1997jpg

UTRECHT – De raadkamer van de rechtbank verlengt het voorarrest van een 17-jarige jongen uit De Bilt. De jongen heeft op de Hessenweg in De Bilt een 76-jarige voetganger doodgereden. De minderjarige verdachte wordt beschuldigd van doodslag.

Jan van Eijken

De voetganger oud wethouder Jan van Eijken van de Bilt  stak een zebra over toen de verdachte met hoge snelheid kwam aanrijden in een donkere VW Golf. De verdachte reed door. Hij had een proefrijbewijs. Hij mocht alleen rijden in het gezelschap van een ervaren chauffer.  In de auto zat verder alleen 16-jarige jonge. Die 16-jarige jongen is door de politie alweer vrijgelaten. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.