Een nep-bom met een identiek rood koordje bij een advocatenkantoor

nepbom-wekkerALMELO – De rechtbank Overijssel veroordeelt een 24-jarige man uit Enschede tot 2 jaar gevangenisstraf. Deze verdachte heeft bij advocatenkantoor Bolwerk in Enschede een nep-bom voor de deur gezet. In november moest de hele buurt rond het kantoor worden ontruimd.

nepbom

De verdachte ontkent. Maar hij bekent wel dat hij een bom heeft neergelegd bij een tankstation. Die bommen leken sprekend op elkaar. Bij de fabricage van het pakketje was rood koord gebruikt dat de politie bij de verdachte in een keukenla vond. De officier van justitie had 2,5 jaar geeist. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

22 mei 2013 30 Maanden voor nepbom bij advocatenkantoor

6 december 2012 2 maanden erbij voor plaatsen  nepbom advocatenkantoor

23 november 2012 Man die nepbom plaatste bij advocatenkantoor in de cel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.