Een weerzinwekkende geraffineerde pedofiele opa

Utrecht-20130304-00474UTRECHT –  De rechtbank veroordeelt de 72-jarige Paul tot 7 jaar gevangenisstraf. Eindeloos is de rechtbank in het vonnis bezig met het uitkauwen van alle smerigheid waaraan de pedofiele opa zich heeft schuldig gemaakt.

verantwoordelijkheid

De rechtbank acht bewezen dat de man 9 jaar lang 6 kleinkinderen heeft misbruikt. Hij heeft de kinderen op geraffineerde wijze onderdruk gezet en hij neemt het ze kwalijk dat ze hem verraden hebben. De rechtbank stelt verbaasd vast dat Paul een groot deel van de verantwoordelijkheid bij zijn kleinkinderen legt.

pedofiel

De officier van justitie eiste 10 jaar cel. Maar de rechtbank weegt mee dat Paul verminderd toerekeningsvatbaar is omdat hij pedofiel is. Ook is strafverlagend dat hij een oude man is zonder strafblad. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

les ook

22 mei 2013 Weerzinwekkend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.