Carnavalsmoord IJsselstein openbaar ministerie wil nog 1 getuige

arnhem leeuwardenARNHEM – De  zaak tegen Ronnie L. die tot 10 jaar is veroordeeld wegens de carnavalsmoord in IJsselstein kan niet inhoudelijk worden behandeld. De advocaat generaal wil de vriendin van Ronnie nog een keer horen.

vriendin

Na het verhoor van een vriend van Ronnie heeft de advocaat generaal toch nog een paar vragen, vertelt advocaat Eduard Bokhorst.  De vriend was bij het gesprek in de badkamer waar Ronnie tegen 3 vrienden zou hebben gezegd dat hij had gestoken. De rechtbank heeft Ronnie aan dat gesprek opgehangen. Nu heeft 1 vriend verklaard bij een verhoor door de raadsheer-commissaris dat hij Ronnie dat niet heeft horen zeggen,

gesprek .

De advocaat generaal vond het vanwege dat verhoor nodig om de vriendin van Ronnie nog een keer te laten komen.  Advocaat Bokhorst vindt dat vreemd omdat die vriendin niet bij dat gesprek is geweest. Maar het hof heeft het verzoek toegewezen. De carnavalsmoord wordt op 29 juli inhoudelijk behandeld.

21 december 2012 Carnavalsmoord een puzzel voor de rechtbank

13 december  Carnavalsmoord IJsselstein overal zat bloed van mijn broertje

9 november Carnavalsmoord IJsselstein geen sporen op mes

30 augustus 2012 Mes gevonden bij moordsteeg

21 augustus 2012 Rechtbank bootst carnaval na in IJsselstein

20 juli 2012 Carnavalsmoordrechtbank gaat op bezoek in IJsselstein

11 mei 2012 Dertig getuigen horen over carnavalsmoord

5 april 2012 Een verdachte carnavalsmoord blijft in de cel

1 maart 2012 Dertig dagen erbij voor verdachten carnavalsmoord

22 februari 2012 Twee verdachten carnavalsmoord blijven vast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.