Vrijspraak voor de inbreker met 2 verschillende schoenen

nikeARNHEM – Het hof spreekt een 32-jarige man uit Utrecht vrij van het plegen van een inbraak. De verdachte was door de rechtbank in Utrecht op 6 februari 2012 tot 5 maanden gevangenisstraf veroordeeld

schoenspoor

 

Bij een inbraak in een woning in Zeist vond de politie vingerafdrukken van de verdachte op de ladder. In de tuin liep ook een voetspoor. Het rechterspoor bleek van een Nike voet. Aan de linkervoet zat een schoen van het merk  Cruijffie. In de woning van de verdachte vond de politie van beide merken een paar schoenen.

uniek

Advocaat Harrold Veen voerde toen al aan dat dit niet om unieke schoenen ging. De rechtbank oordeelde dat de verdachte een verklaring schuldig was. Advocaat Veen ging in hoger beroep en het hof geeft hem gelijk. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

7 februari 2012 Een inbreker met 2 verschillende schoenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.