Grootste cyberaanvaller vrijgelaten

SpamhausROTTERDAM – De rechtbank liet op 18 juni de Nederlandse hacker Sven K. vrij. K. wordt verdacht van het organiseren van de grootste cyberaanval ooit. Maar het openbaar ministerie heeft te weinig om hem achter de tralies te houden.

Spamhaus

K. is eigenaar van Cyberbunker een hostingprovider. Zijn bedrijf was door spambestrijder Spamhaus op de zwarte lijst gezet. Daarop zou K. met vrienden een cyberaanval hebben georganiseerd. K. werd in Spanje opgepakt en uitgeleverd. Hij zat 6 weken vast. (andereverhalenuitderechtbank)

lees ook

23 mei 2013 Verdachte grootste cyberaanval ooit 1 maand voorarrest 

9 mei 2013 Verdachte grootste cyberaanval ooit in bewaring

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.