Fietsendief die met palletplank sloeg opgesloten

rb_utrecht_reasonably_small_thumb1 UTRECHT – De rechter commissaris houdt een verslaafde fietsendief uit Utrecht 2 weken binnen. De fietsendief wordt verdachte van zware mishandeling, Hij sloeg zondagnacht een 18-jarige scholier uit Utrecht het ziekenhuis in,

palletplank

De 18-jarige jongen greep in toen de fietsendief 2 meisjes omver duwde. Hij werd geslagen op zijn hoofd geslagen met een palletplank. De jongen zou op 1 juli zijn middelbare school diploma in ontvangst nemen. De school moest de uitreiking van de diploma’s aanpassen. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.