Uitspraak moord Van Poelgeest vervroegd

nathalievanpoelgeest_thumb2_thumb LELYSTAD – De rechtbank doet maandag 15 juli vervroegd uitspraak in de zaak tegen de 44-jarige Denis H. Tegen H. is op 4 juli 12 jaar gevangenisstraf geëist wegens doodslag op Nathalie van Poelgeest.

vrijspraak

De uitspraak zou op 18 juli zijn. De rechtbank vervroegt die uitspraak naar 15 juli. Dit kan 3 dingen betekenen. De rechtbank is klaar en wil op vakantie. Die kans is klein want andere rechters mogen een uitspraak laten doen door collega’s die niet op vakantie zijn. Mogelijkheid 2 : de rechtbank wijst een tussen vonnis en zij heropent het onderzoek. Dat kan in deze zaak. Mogelijkheid 3: de rechtbank ziet geen bewijs en zij spreekt H, vrij.

advocaat

De advocaat van H, de anders zo welbespraakte Geert Iem Roos wil geen commentaar geven op deze 3 mogelijkheden. Hij vindt dat de gemoederen in Lelystad al genoeg verhit zijn tijdens de zitting. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

4 juli 2013 Doodslag Nathalie van Poelgeest 12 jaar

7 maart 2013 2 Maanden erbij voor verdachte moord op Nathalie van Poelgeest terwijl het volgens advocaat een ongeluk lijkt

21 februari 2013 Verdachte Nathalie van Poelgeest voor de tweede keer in bewaring

18 februari 2013 Verdachte moord Nathalie van Poelgeest opnieuw aangehouden

9 januari 2013 Sectierapport ontbreekt verdachte moord Nathalie van Poelgeest op vrije voeten

30 november 2012 Voorarrest verlengd verdachte moord Nathalie van Poelgeest

19 november 2012 Verdachte moord Nathalie van Poelgeest 14 dagen binnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.