Wurgseks en een liegende zwijgende verdachte

legging UTRECHT – Uw collega’s in Lelystad hebben gisteren de verdachte van de moord op Nathalie van Poelgeest vrijgesproken, hoewel deze had gelogen en gezwegen. Zo begint advocaat Willem Jan Ausma zijn pleidooi in de zaak tegen de 31-jarige Arnold  van  H.  U zult tot de conclusie komen dat ook in deze zaak niet kunt vast stellen dat hij opzettelijk doodslag heeft gepleegd op Ilona ten Hove, vervolgt Ausma. Zijn cliënt zwijgt in de rechtbank en het enige dat Van H. tot nu toe aan de politie heeft verteld, is overduidelijk gelogen.

 wurgseks

En als het geen moord of doodslag is dan blijft er maar een doodsoorzaak over. Het gaat om wurgseks zegt Ausma. Er zijn 60 gevallen van wurgseks met dodelijke afloop in Nederland, citeert Ausma het onverdachte dagblad Trouw. Het is de vraag of Ausma voldoende twijfel zaait om zijn cliënt vrij te krijgen. Maar hij zal in ieder geval een paar jaar af te krijgen van de 9 jaar en tbs die officier Gorter eist.

voetbalwedstrijd

H, belde vorig jaar op de maandag na de voetbalwedstrijd tussen Nederland en Denemarken de politie. Eerst deed hij zich voor als een vrouw. De telefonist vond dat hij als een man klonk en toen hing de beller op. Vervolgens belde Hans zelf terug met zijn eigen toestel. Hij had snel de simcard verwisseld, stelde de politie vast.

cokedealer

Hans vertelde dat hij 2 dagen van de wereld is geweest. Dat was niet echt een sterk verhaal. Niet alleen had hij zijn cokedealer gebeld die een paar keer langs was geweest. Ook was hij met de honden op stap geweest. Hij belde terwijl het ontzielde lichaam van Ilona ten Hove ergens in het huis lag, ook nog met een sekslijn. En hij gooide een vuilniszak weg. Dat laatste is ook gezien door de buren. De politie spoort die vuilniszak op. Daar zit allemaal kleding in van zijn vriendin. Vooral panty’s  waar de kruizen uit zijn geknipt.

tegen haar wil

De officier van justitie is ervan overtuigd dat Van H. zijn vriendin tegen haar zin heeft vastgebonden. Willem Jan Ausma houdt vol dat we dit nooit zullen weten. Uitspraak 30 juli. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

14 maart 2013 Toch noodzakelijk vertraging moord op Ilona ten Hove

14 februari 2013 Gewurgd met een legging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.