Een Haramkind is overtuigend bewijs

utrecht-20130131-00458_thumb_thumb1 UTRECHT – U zei ik maak haar haramkind dood dat verzint een Nederlander niet. Daarom geloof ik dat u als Marokkaanse islamiet die woorden heeft gebruikt. Dat zegt politierechter Severeijns tegen Achmed. Achmed krijgt 60 uur werkstraf waarvan de helft voorwaardelijk.wegens bedreiging en vernieling.

bastaardkind

De 38-jarige Achmed woonde samen met de oma van dat toekomstige bastaardkind. Die oma zette samen met haar zwangere dochter Achmed de deur uit. Ze deden de voordeur op de knip. Maar Achmed trapte de deur open. Hij bedreigde moeder en dochter. De politie pakte hem op en hij kreeg direct een lokatieverbod.

brief

Op de zitting tovert de moeilijk verstaanbare Achmed een handgeschreven niet ondertekende brief te voorschijn van zijn voormalig geliefde. Zij wil de aangifte intrekken en zij wil niet dat er een rechtszaak van komt. Maar zo werkt dat niet in Nederland.

wettig

Achmed zegt dat hij zoiets nooit tegen een vrouw zeggen. Maar moeder en dochter verklaren het allebei en dus is er voldoende wettig bewijs. Achmed ontkent bij monde van zijn advocaat Koudijs. Ze hebben dit verzonnen om hem de deur uit te krijgen. Maar rechter Severeijns haalt de overtuiging uit de keuze van het scheldwoord. Dat verzinnen 2 Nederlandse vrouwen niet, oordeelt zij. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.