Tientjesleden

tientje ARNHEM – De jeugdbende in Culemborg heeft een hele nieuwe vorm gegeven aan het aloude Nederlandse begrip tientjeslid. Jongere leden moesten de kernleden een tientje betalen om mee te mogen doen aan een inbraak.

tientje

Van deze groep uit de wijk Terweijde worden nu 7 leden vervolgd voor tientallen inbraken.  De groep heeft zich volgens de politie in een korte periode schuldig gemaakt aan honderden inbraken. De jeugdbende opereerde in wisselende samenstelling. De zaak tegen de 7 hoofdverdachten gaat verder in november. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

27 juni 2013 Jeugdbende Culemborg 90 dagen

13 juni 2013 Criminele jeugdgroep Culemborg vast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.